Webáruház készítés

Kritériumok a webáruház készítése során

A webáruház készítés első lépéseként el kell döntenie, hogy a webáruház milyen feltételeket teljesítsen, illetve, mire van szüksége. Egy webáruház készítésnél nagyon nagy hangsúly helyeződik az eladástechnikára, ami meggyőzi a leendő vevőt arról, hogy nagyon jó helyen jár, és ez az a termék, amire vágyik.

Webshop feladata, ahol fontos a tetszetős grafika, és a jó marketing ötletek

A jó webáruháznak nagyon sok feladata van. Talán első helyen a vásárlók vezetése áll, amit lehet befolyásolni grafikai elemekkel, és marketing ötletekkel, de a készítés alapja az egyszerű, mindenki által érthető webáruház. Az, hogy milyen is legyen az Ön webáruháza, elsősorban a webáruházzal szemben támasztott elvárások alapján lehet megtervezni, kivitelezni.

Átgondolt webáruház

Mivel minden ember, vagy vállalkozás, mást szeretne a webáruházában értékesíteni, ezért jól átgondoltan a webáruház készítés időszakában kell az alábbi lényeges dolgokat átnézni, mielőtt a webáruház készítés ténylegesen elkezdődik.

Profit = jó keresőmarketing

A mi célunk Önnek a legjobb megoldást biztosítani, hogy hosszútávon profitot tudjon termelni. Ezen oknál fogva nálunk nem a rendszer kifejlesztésére fordított összegek teszik ki a nagyobb hányadot, hanem a rendszer mögött húzódó hatékony keresőmarketing. Ez pusztán azért van így, mert Önnek nem magára a technikai eszközre, jelen esetben a webáruházra kell költenie, hanem a keresőoptimalizálásra, hiszen ez termeli a valós profitot.

Amit kínálunk: grafikai kivitelezés, termék katalógus, shopping cart system, bankkártyás fizetés, adatbázis tervezése

Teljeskörű grafikai és funkcionális kivitelezés. Online termék katalógust és shopping cart system-et tartalmazó webáruház készítése, bankkártyás fizetési lehetőséggel. Akár több százezer terméket tartalmazó adatbázis tervezése.

Keresőoptimalizálás, Google Adwords

Keresőszó és keresőkifejezés kutatás, feltárás. Szponzorált (Google Adwords, Yahoo Search Marketing, MSN, paid submission) vagy nem szponzorált (organic search result) keresőoptimalizálás.

Online marketing kampány tervezés

Teljeskörű online marketing kampány tervezése és kivitelezése, eredmény kimutatással, statisztikákkal és utólagos analízissel.

Weboldal elemzés tartalom szerkesztés, optimalizálás

Meglévő, működő weboldal elemzés, tartalom szerkesztés és optimalizálás.

Hírlevél kampány tervezés, programozás, e-mail marketing

Opt-in, opt-out e-mail regisztrációs felület integrálása létező vagy új weboldalára. E-mail marketing és hírlevél kampányok programozása.

Kérem, hogy kérje árajánlatunkat!