Honlap újratervezés

Weboldal frissítés, változó cég arculat

Elavult, alacsony látogatottságú weboldalát felfrissítené? Megváltoztak cége arculati elemei, mely weboldala újratervezését tette szükségessé?

Egyszerű, karbantartható honlap

A jelenleginél kezelhetőbb, egyszerűbben karbantartható weboldalt szeretne?

Honlap felújítás, újratervezés

A mai világban egy vállalkozás nem teheti meg, hogy ne legyen weboldala, de azt sem, hogy elavult, kis forgalmat generáló weboldallal rendelkezzen. Érdemes weboldalát felújítani, újraterveztetni, ha az régi, nehezen kezelhető, nem felhasználóbarát, és nem tükrözi cége arculati elemeit.

Fontos szempontok: grafika, keresőoptimalizálás, cég image

A weboldal felújítása, újratervezése, egy olyan szolgáltatásunk, mely segítségével meglévő weboldalát olyan köntösbe öltöztetjük, hogy megállja a helyét mind grafikai szempontból, mind a keresőoptimalizálás, illetve cég image szempontjából.

Hatékony marketing eszköz

Változtassa weboldalát olyan hatékony marketing eszközzé, mely nagy forgalmú, könnyedén módosítható akár Ön által is, és felismerhető a használt arculati elemek alapján.

Megoldást nyújtunk weboldala felújítása kapcsán:

  • A teljes grafikai megjelenés felfrissítésére, mely magában foglalja az arculati elemek hatékony megjelenítését, egyedi webdesign készítését, a látogató-navigáció szempontjából megfelelően felépített elrendezés kialakítását,
  • tartalmi elemek keresőoptimalizáció szempontjából sikeres átfogalmazására, megszerkesztésére, így Önnek egy jobb pozíciójú, látogatottabb, hasznos információkkal teli weboldala lesz,
  • a nap 24 órájában módosítható weboldal kialakítására, így Ön bármikor bármit módosíthat weboldalán, könnyedén használható tartalomkezelő rendszer segítségével.

Kérem, hogy kérje árajánlatunkat!