Honlap keresőoptimalizálás

Élen a Google, Yahoo! és más keresőkben

Az emberek általában keresnek valamit az interneten, legyen az termék, új információ, vagy innovatív megoldás. A statisztikai adatok alapján általában a keresőben az első három megjelenő oldalt nézik végig, mivel a megjelent oldalak a beütött kulcsszónak megfelelő információk alapján rangsorolva vannak. Ezért fontos, hogy az Ön honlapja bizonyos kulcsszavakra, melyek üzletviteléhez szervesen kapcsolódhatnak a legtöbb esetben, az első tíz megjelent eredmény között szerepeljen.

Láthatóvá válik terméke, szolgáltatása a weben

Mi olyanná szerkesztjük honlapját, hogy az előkelő helyet foglaljon el a keresőkben, így biztosan láthatóvá válik terméke, szolgáltatása, potenciális célcsoportja számára.

Egyre több látogató, magas PageRank

A kereső optimalizálás egyre több látogatót hoz, mivel egyre több oldalon jelenik meg a weblap. Pozitív hatása, hogy a legnépszerűbb keresők (pl.: Google) egyre nagyobb rangot adnak az oldalnak, így kerül az elsők közé a találati listán. A kulcsszóra optimalizálás így több, mint ajánlott!

Első oldalon a keresőkben (Google, Yahoo!, stb.)

Az első helyezést garantálni nem lehet! Az első hely állandóan változik. Amint valaki megszerzi, a többiek azon munkálkodnak, hogy elvegyék azt. Mindazonáltal az első oldalon való megjelenés lehetséges.

Kulcsszavak fontosak

Kulcsszavakat ajánlunk a felmérések után. Meghatározzuk, hogy ügyfelei mely kulcsszavakra keresnek, és az elsők között hozzuk ki honlapját az adott keresés találati listájának elején!

Mennyi időbe telik az optimalizálás?

A kereső robotoknak időbe telik, mire felmérik oldalát, és rangsorolják. Ez akár több hétig is eltarthat. Az optimalizálás apró lépéseken keresztül történik. Meg kell várni egy mozzanat eseményeit, csak utána foghatunk a következőhöz. Akkor érhetünk el átütő sikert, ha minden lépéssel eredményt érünk el.

Weblap optimalizálás: a honlap megjelenése és tartalma

Félreérthető a weblap optimalizálás. Lehet hinni, hogy a honlap optimalizálását jelenti azért, hogy a honlap látogatott legyen. Pedig az igazi jelentése: A honlapon úgy irányítani, és kezelni a látogatót, hogy először ügyféllé, majd visszatérő megrendelővé váljon.

Látogatók vezetése honlapján

Amikor belép valaki az Ön weboldalára, információ után kutat. Ha nem találja meg öt(!) másodpercen belül, továbbáll. Neki egy kattintás, Önnek egy ügyfél. Honlap optimalizálással elkaphatja figyelmét, és elvezetheti a megrendelésig.

A szavaknak jelentősége van

Minden szónak, amit leír honlapján, fontos szerepe van. Látogatói folyamatos figyelésével az apró hibákat orvosoljuk. Megtervezzük a látogatás optimális útvonalát. Ahol letérnek a vendégek, beavatkozunk!

Ez a weblap optimalizálás

Amikor a honlapjára érkező megtalálja az információt, amit keres, bizalommal van Ön iránt, eljut a megrendelésig, és többször visszatér az oldalra. Látogatói így viselkednek? Akkor Önnek nincs mondanivalónk. Ha nem, akkor weblap optimalizálásra van szüksége, amiben honlapját elemezzük, és a fent leírtaknak megfelelően alakítjuk.

Kérem, hogy kérje árajánlatunkat!