Mobil rendszergazda

Folyamatos informatikai segítségre szorul, de nem engedheti meg magának, hogy teljes állásban foglalkoztasson egy rendszergazdát?

Mától kezdve erre se legyen gondja, mert a Prevention Computer ezt is megoldja!

Teljes rendszer felügyelet

Persze az is kérdés, hogy mi van akkor, ha a teljes állású rendszergazdának letelik a munkaideje, szabadságra megy, vagy esetleg beteg?

Non-stop mobil rendszergazda szolgáltatás

A Prevention Computer ezt is megoldja, hiszen erre van kitalálva a non-stop mobil rendszergazda!

Folyamatos rendszerkarbantartás, felújítás, fejlesztés, szerviz

Non-stop mobil rendszergazda szolgáltatást nyújtunk mindazoknak, akik szeretnék informatikai rendszerüket folyamatosan karbantartani, felújítani, számítógépeiket fejleszteni, meghibásodásuk esetén soron kívül orvosolni a problémát.

Mobil telefon kapcsolat, helyszíni kiszállás

A mobil szó jelen esetben a telefonos kapcsolatra utal, tehát szükség esetén telefonon azonnal segítünk. Más esetben, ha a helyzet megkívánja, szakembereink soron kívül, a helyszínen hatékonyan oldják meg a problémát!

Informatikai biztonság, hibaelhárítás, egyéb szolgáltatások

Vállaljuk számítógépei informatikai biztonságának folyamatosan magas szinten való tartását, soron kívüli hibaelhárítását, és az összes olyan dologban segítséget nyújtunk, ami megtalálható honlapunk szolgáltatásai között.

Eseti megbízás, állandó megbízásra kedvezmény

Önnek lehetősége van foglalkoztatni minket eseti megbízás alapján, vagy állandó megbízással. Utóbbi esetben több kedvezményt biztosítunk!

Kérem, hogy kérje árajánlatunkat!

Irodai, informatikai eszközök anyagellátását is biztosítjuk, erről bővebben itt olvashat!