Arculati elemek és teljes arculat tervezése

Cég arculat, mint kép, benyomás

Az első benyomást nem lehet megismételni, az a legfontosabb. Mi úgy véljük, hogy egy cég első megítélésénél nagyon fontos szerepet kap a cég arculata, ami alapján a cégről kialakul egy kép.

Jó arculat = bizalom, üzleti előny

Jó arculattal bizalom és üzleti előny nyerhető, míg a rosszul megválasztott arculati elemekkel a potenciális vásárló akár el is riasztható.

Jó arculat = kreatív cégmegjelenés

Az arculattervezés az egységes cégmegjelenés kialakításához szükséges kreatív folyamat.

Logo tervezés

A munka a legalapvetőbb elemmel, logo tervezésével kezdődik. Egyeztetés után sok és sokféle minta bemutatásával próbálunk segíteni a megrendelőnek elképzelései megfogalmazásában.

Kisarculat - logo, névjegy, levélpapír, bélyegző, céges boríték

A logora alapozva tervezhető meg a kisarculati anyag, ami azoknak a mindennapi eszközöknek az egységes jellegét teremti meg, melyek már egy cég életében fontos szerepet játszanak. Kisarculati elemek: logo, névjegy, levélpapír, bélyegző, céges boríték.

Nagyarculat - logo, névjegykártya, levélpapír, boríték, bélyegző, autómatrica, dosszié matrica, website

A teljes arculat kialakítása során első lépésben a logot tervezzük meg. Majd elkészítjük a logora épülő alapvető kisarculati elemeket, a névjegykártya, a levélpapír, a boríték, a bélyegző, az autó matricák, a dosszié matricák és a website megjelenési alakját. A megrendelő igénye alapján összeállított összes olyan megjelenési variáció kialakításra kerül, melyet egységesen, egy lépésben kialakítva lehet kezelni.

Arculati kézikönyv

Amennyiben szükség van egy olyan teljes koncepció kidolgozására, amely nem csak az egyes arculati elemek megvalósítását oldja meg, de iránymutatást ad az ezeken alapuló, későbbi tervezések számára is, célszerű kidolgozni az arculati kézikönyvet is.

Alapelv, design, látványvilág autón, egészen a reklámplakátig

Az arculati kézikönyv a szervezet arculatának tartalmi és formai alapelveit tartalmazza, továbbá rögzíti az arculat formai oldalának, a designrendszernek használati előírásait, látványvilágát. Meghatározásra kerülnek az egyes elemek felhasználható és nem felhasználható megjelenítési formái, rögzítésre kerülnek az arculat színei, betűtípusai, arányai a logotól, az autókon való megjelenítésen át a reklámplakátokig.

Kérjük, hogy érdeklődjön elérhetőségeinken!